Skriv skriv skriv: verktyg för författare av Jorun Modén

Skriv skriv skriv: verktyg för författare av Jorun Modén är utgiven av Bortbyting Förlag. Jorun är författare och lärare i kreativt skrivande och har samlat det hon har lärt sig i boken. Det här är verkligen boken för alla som vill bli bättre på att skriva. Jag läste boken från pärm till pärm. Nu kommer jag fortsätta att använda den och ägna tid åt att göra övningarna som finns i boken. Utöver skrivtips har mitt sätt att läsa och lyssna på böcker förändrats. Tack Jorun för boken!

Jorun är författare och lärare i kreativt skrivande och har samlat det hon lärt sig i boken. Boken är indelad i tydliga kapitel som pedagogiskt och metodiskt går igenom alla delar i hantverket att skriva. Här finns tips för författaraspiranten och för den som vill skriva för sin egen skull och förbättra texterna. Det här är verkligen boken för alla som vill bli bättre på att skriva. Efter varje kapitel finns det övningar som har stor variation. Den som saknar inspiration får färdiga förslag att välja mellan. Jag blir glad i hela kroppen av boken. Den ger mig inspiration att skriva, verktygen att utvecklas och uppmuntran att försöka. Jag vill genast inrätta en skrivplats och börja organisera mig och använda boken för att komma igång.

Med risk för att låta klyschig; min dröm som liten var att bli författare, vilket inte uppskattades eller uppmuntrades av omgivningen och jag slutade att skriva. För ett år sedan började jag skriva om böcker och ganska snart blev det en egen bokblogg. Efter att ha läst Skriv skriv skriv: verktyg för författare känner jag att jag vill sätta mig och skriva mer med boken som utgångspunkt. Utöver alla skrivtips har jag börjat läsa och lyssna på ett nytt sätt och jag kommer hädanefter ta mig an böcker med en annan blick. Tack Jorun för en inspirerande och lättillgänglig bok i skrivande för alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *