Arkiv för upphittade anteckningar av Sanna Lund

Arkiv för upphittade anteckningar av Sanna Lund är en samling skräcknoveller. De presenteras i form av upphittade anteckningar som samlats i ett arkiv. Det ger en känsla av mystik och bidrog till den krypande känslan jag kände i kroppen när jag läste boken. Det som kändes obehagligt och läskigt var att det är vanliga människor i vanliga situationer som utvecklar sig till ovanliga och läskiga situationer. Jag älskar illustrationerna som är skapade utifrån gamla verk som finns tillgängliga på Biodiversity Heritage Library. Tack Sanna för boken!

Boken är en samling skräckberättelser som presenteras i form av upphittade anteckningar som samlats i ett arkiv. Det är vanliga människor som lever vanliga liv men så händer det ovanliga saker som blir obehagliga, läskiga och skrämmande. Stubb är en riktigt obehaglig historia som enligt boken finns nerskriven på 67 post-it-lappar som hittats i en byrålåda på en stängd psykiatrisk mottagning. Jag är helt säker på att delar av historien kommer att hemsöka mig i mina drömmar.

Boken är Sannas debut men på hennes hemsida kan man läsa ytterligare berättelser. Där kan man också läsa om Sannas många projekt, även de hon har tillsammans med sambon Sven. Efter att jag läst ut boken bläddrade jag runt där och läste och lyssnade på berättelser och drömde mig bort i spännande kurser, en riktig guldgruva! Jag älskar illustrationerna som är skapade utifrån gamla verk som finns tillgängliga på Biodiversity Heritage Library. Det blev en hel del bläddrande där också, vilken fantastisk plats! När jag läste föreställde jag mig att berättelserna verkligen finns i ett arkiv och är upphittade på olika ställen, så som det beskrivs i boken, vilket gör att de känns extra mystiska och jag fick en krypande känsla i kroppen när jag läste. Jag hoppas det dyker upp fler upphittade anteckningar från arkivet som jag kan mysa och rysa med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *