Även elaka människor har rätt att få må bra av Petra Jacobsson

Även elaka människor har rätt att få må bra av Petra Jacobsson är utgiven av ditt bokförlag. Boken är en novell i fickformat som just handlar om elaka människor. Det här är boken jag önskar att jag skrivit! Jag älskar den av många olika anledningar. Det är mycket igenkänning i novellen och ibland känns det som att jag tillhör de elaka. Jag skrattade, skämdes, tänkte på flera människor som har korsat min väg och jag njöt när jag läste! Tack för boken Petra och ditt bokförlag!

Även elaka människor har rätt att få må bra är en liten bok i fickformat som jag kommer hålla hårt i. Boken handlar om precis det som titeln uppger, elaka människor. Jag älskar boken! Det är som om Petra har samma tankar som jag har. En stor del av boken handlar om släkten och det var verkligen igenkänning för mig. När jag läste delarna om offerkoftan tänkte jag att det är ett fenomen jag har många tankar kring . Det är inte helt problemfritt, för jag känner inte att jag kan svära mig helt fri från att bära detta snärjande plagg.

Så är det med många saker i boken, jag känner att jag är lite på var sida av företeelserna som beskrivs. Ett exempel är det där med olika typer av presentpersonligheter, det är otroligt pricksäkert. Jag känner även här att jag är lite av varje personlighet, t.ex. kan jag ibland tycka att ge presenter bara är att byta pengar.

Jag kommer att bläddra i boken ofta, berika min omgivning med att läsa passager högt för dem och tvinga en och annan att läsa den för att sedan diskutera med mig. Det var oväntat att bli lyrisk över en bok på 32 sidor, en glad överraskning där jag skämdes, skrattade, tänkte på flera personer som korsat min väg och jag njöt hela tiden. Jag önskar att det var jag som skrivit boken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *