Mitt Instagram-konto är tillbaka!

Nu löste det sig äntligen! Jag fick mitt Instagram-konto tillbaka! Glädjen är total, alla inlägg är kvar så nu får jag bete mig mindre robotaktigt och köra en igångsättningstid så jag är lite mer synlig där än vanligt. Det har varit väldigt roligt att blogga lite extra om lite annat smått och gott, så det kommer jag säkert att fortsätta med.

Igår var det grillning hemma och båda barnen med respektive kom. Det var fint väder och vi kunde sitta ute, vilket var väldigt trevligt. Det är mannen som står för grillningen och det är med kött, vegetariskt och veganskt. Det blev portabellosvampar som både vegetariskt och veganskt den här gången. Vi äter alla mycket grönsaker till så där blir det samma för alla.

Eftersom det har regnat så otroligt mycket har det blivit många svampar i gräsmattan. Den här glänste som om den var gjord av guld. Tänk om det hade varit ätbara svampar vi hade, det hade varit trevligt och gott!

Det första inlägget efter uppehållet på Instagram denna denna bilden. Jag kan ha fel av Björn Natthiko Lindeblad var den första boken jag recenserade och den har verkligen varit till stor hjälp de här två veckorna. ”This too shall pass” har varit till stor tröst och jag har fått jobba med ”Tro inte på allt du tänker”. Vilken klok man han var och så sorgligt att han inte finns längre. Har du inte läst boken kan jag varmt rekommendera den. Den ligger alltid på mitt nattduksbord och jag läser ofta i den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *