Födelsedag och lakritsprovning

Förra veckan var allt igång som vanligt. Eleverna är på plats och undervisningen flyter på. Vi hade studiedag och kick-off i onsdags och vi hade en mycket trevlig dag med roliga aktiviteter.

Jag fyllde också år och jag fick ett lakritspaket med ett presentkort på lakritsprovning av barnen. De vet vad jag tycker om! Det ska bli spännande att gå på lakritsprovning. Jag har smakat på allt i paketet och det verkar lovande.

I julklapp fick vi i present att gå på bio på Spegeln i Malmö, äta ost- och charklåda och något gott att dricka till. Det har inte blivit av att boka men nu i helgen bestämde vi oss för att boka Oppenheimer nästa helg. I julklappen ingår det också att vi blir hämtade och lämnade hemma. Vi bor ju på landet så det tillåter oss båda att ta ett glas vin till maten, vilket vi uppskattar. Vi har inte varit på Spegeln tidigare så det ska bli spännande att gå dit.

Naturligtvis har jag tittat på friidrotts-VM. Det är såklart extra roligt när Duplantis tävlar och jag jublade, precis som resten av Sverige, när det blev guld. Under tiden som jag tittar på TV läser jag när det är något jag inte är så intresserad av eller när det är paus av någon anledning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *