Höstbus i stallet av Lin Hallberg med illustrationer av Margareta Nordqvist

Höstbus i stallet av Lin Hallberg med illustrationer av Margareta Nordqvist är utgiven av Bonnier Carlsen. Boken är den första boken i Lins lättlästa serie om Sigge och stallkompisarna. Sagas favorithäst är shetlandsponnyn Sigge. Hon och kompisarna Harry, Tora, Arya, Linnea och Gunnar är nybörjare i stallet. De är i stallet varje fredag där ridläraren Ingela hjälper dem med vad de ska göra. En fredag är det dags för ett läskigt spökäventyr som de stora tjejerna ordnar. Så härligt att även de yngre barnen nu kan läsa om Sigge och allt spännande som händer i stallet. Tack för boken Lin, Margareta och Bonnier Carlsen!

Sagas favorithäst är shetlandsponnyn Sigge. Hon och kompisarna Harry, Tora, Arya, Linnea och Gunnar är nybörjare i stallet. När höstterminen startade började de vara i stallet. Höstterminen döptes då om till hästterminen. Barnen är i stallet varje fredag där ridläraren Ingela hjälper dem med vad de ska göra. Alla har en favorithäst som de tar hand om. En fredag är det dags för ett läskigt spökäventyr som de stora tjejerna ordnar.

Boken är den första boken i Lins lättlästa serie om Sigge och stallkompisarna. Läsnivån är från 6 år. Så härligt att även de yngre barnen nu kan läsa om Sigge och allt spännande som händer i stallet. Det är lagom långa kapitel och fantastiska bilder av Margareta Nordqvist. Bilderna förstärker texten och inbjuder till att fantisera vidare om hästarna och barnen i stallet. Invävt i handlingen finns också många begrepp och fakta som är bra att kunna i ett stall. Boken är lagom lång och alla barn som fastnar för Sigge-böckerna har mycket att se fram emot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *