Man vet bara inte när av Malin Sjöberg

Man vet bara inte när av Malin Sjöberg är utgiven av Helium Press. Det är Malins debutbok. Huvudkaraktären Rakel är ordentlig, pålitlig och har ett jobb som hon sköter utmärkt. Det ingen vet är att Rakel innerst inne inte är som alla tror. Hon har förälskat sig i fel man, hon tycker inte om sitt jobb och hon funderar mycket på olika fenomen som andra kanske inte bryr sig så mycket om. Boken är en blandning av igenkänning, humor och galna och mörka tankar. Tack Malin och Helium Press för boken!

Rakel är ordentlig, hon tycker om när saker har en plats och att de ligger där. Hon är också pålitlig, har koll på vad som ska göras och får saker gjorda. Detta gör att hon sköter sitt jobb utmärkt. Det ingen vet är att hon innerst inne känner annorlunda. Mannen Rakel är förälskad i är förbjuden kärlek, hon tycker inte om sitt jobb och hon funderar på flera udda och galna saker. När en bilresa i Europa kommer i hennes väg ser hon sin chans och åker med. Rakels tankar och önskningar skickas ut i universum, eller är det i elnätet…?

Boken är en blandning av igenkänning, humor och galna och mörka tankar. Mitt i en del galna infall kan jag känna igen mig både i hur Rakel agerar och i hennes tankar. Jag har också förälskat mig i fel man, funderat över konstiga samband och mina tankar och önskningar har absolut varit mörka. Jag skrattar gott åt Rakels förhastade beslut och jag vrider mig lite i obehag när hon tänker och önskar mörka öden åt sin omgivning. Boken är otroligt lättläst och väcker en hel del tankar om vad som händer om man verkligen skulle få det man önskar sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *