Ödetorpets hemlighet av Kim Wouda

Ödetorpets hemlighet av Kim Wouda är utgiven av Bokförlag Tibblin & Partner. Liam och Rasmus bor i Norrland och är vänner. Liam känner sig udda och är mobbad i skolan. En dag blir det regn- och åskoväder och strömmen går i skolan. Liam och Rasmus går ut för att leta efter tvillingarna Ester och Saga. De går in i den mörka skogen där de känner skuggor runt sig. När det gått ett tag kommer de fram till ett ödetorp där tvillingarna har tagit skydd. Flera mystiska händelser inträffar under ovädret. Tack för att jag fick läsa boken Kim!

Liam och Rasmus bor i Norrland och är vänner. Liam känner sig udda och är mobbad i skolan. En dag blir det regn- och åskoväder och strömmen går i skolan. Liam och Rasmus går ut för att leta efter tvillingarna Ester och Saga. De går in i den mörka skogen där de känner skuggor runt sig. När det gått ett tag kommer de fram till ett ödetorp där tvillingarna har tagit skydd. Flera mystiska händelser inträffar under ovädret.

Kim tar med utanförskap och vänskap i handlingen. Det finns också flera händelser som berättar om samiska traditioner och sagor. Jag fick boken som pdf-fil och om jag har förstått det rätt finns det illustrationer av Andreas Möller i boken. Det är en bok som innehåller äventyr och övernaturliga krafter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *