Stadsliv och kattvakt

Det här är Trix. Han var en födelsedagspresent till dottern när hon fyllde 20 år.

Det här är Disa och hon är minstingen. Henne köpte dottern och hennes sambo tillsammans.

Ibland är jag och min man kattvakter till Trix och Disa. Då bor vi i Malmö och lever stadsliv. Jag älskar det och njuter av att ha liv och rörelse runt mig. Min man är inte lika förtjust i stadslivet men hänger oftast på ändå. Det är också mysigt att få vara med Trix och Disa.

Trix var en födelsedagspresent till dottern när hon fyllde 20 år. Nu är Trix mer än 8 år och ska då motsvara 48 människoår, så han börjar närma sig mig i ålder. Disa köpte dottern och hennes sambo tillsammans för två år sedan, så hon ska då vara 24 människoår, lite yngre än vad de är.

Jag och min man har inga husdjur själva och det känns ibland tomt eftersom dottern fick Trix när hon bodde hemma. Ibland vill jag skaffa ett husdjur men jag vet också att vi jobbar mycket och tycker om att resa. Därför är det toppen att få passa Trix och Disa. För min del är det också toppen att få leva lite stadsliv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *