Presentation

Jag tänkte att en presentation här i bloggen kan vara på sin plats. Jag heter Camilla, är snart 56 år och bor i södra Sverige. I september har jag och min man varit gifta i 24 år. Vi har två vuxna barn, en dotter och en son. Utöver jobbet som speciallärare på komvux som anpassad utbildning, sfi, så läser och lyssnar jag mycket på böcker. Sedan jag startade min bokblogg har jag breddat mitt läsande. Tidigare läste jag mest deckare och ibland feelgoodböcker. Nu läser jag de flesta genrer.

Jag tänkte att en presentation här i bloggen kan vara på sin plats. Eftersom Instagram har tagit bort mitt konto som tillhör bloggen pausar jag nya recensioner i hopp om att få tillbaka @bokluckan.

Jag heter Camilla, är snart 56 år och bor i en liten by i södra Sverige. Den 11 september har jag och min man varit gifta i 24 år. Det råkade ju bli ett datum som är lätt att komma ihåg! Vi har två vuxna barn, en dotter och en son. Ibland är vi kattvakter till dotterns två katter.

Utöver jobbet som speciallärare på komvux som anpassad utbildning, sfi, så läser och lyssnar jag mycket på böcker. Jag har alltid läst mycket men det har succesivt blivit mer och mer. Sedan jag startade min bokblogg har jag breddat mitt läsande. Tidigare läste jag mest deckare och ibland feelgoodböcker. Nu läser jag de flesta genrer. Jag har fått flera nya favoritförfattare och upptäcker hela tiden nya. Tidigare trodde jag att jag hade bra koll på vilka böcker som kom ut men nu kan jag konstatera att jag inte hade en aning om hur många böcker som faktiskt kommer ut varje år.

5 reaktioner till “Presentation”

  1. Nej, Instagram har stängt av kontot för mig och jag försöker få tillbaka det! Jag försöker ett tag till sen får jag nog fundera på att skapa ett nytt konto. Jag är väldigt strukturerad på Instagram, har en del listor med följare och vilka jag följer och ibland tittar jag igenom dem och jag antar att det liknar hur en robot söker igenom kontot. Det har gått en vecka och en dag nu och jag har jag anmäler hela tiden, så jag hoppas fortfarande att jag får tillbaka kontot.

   1. Ah, skjønner. Trodde jeg var blokkert. Har sett det er en profil som utgir seg for å være min blogg, og det er det ikke. Har ikke hjulpet å rapportere. Håper du kommer tilbake på instagram igjen. Det er synd at noen skal ødelegge for andre.

    1. Så tråkigt för dig och så tråkigt att det inte hjälper att rapportera! Hoppas att det löser sig för dig ! Håller med, tråkigt när någon ödelägger för andra.

     1. Heldigvis har ikke noen tatt over kontoen som med deg. Det må jo være verre. Håper det ordner seg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *