Några boktips som finns på bloggen

Under falkens vingar av Anton Marklund, Norstedts

Det sista han sa av Laura Dave, Bokförlaget Nona

Sommar, hopp och vänskap på Kanelholman av Yvonne Ehn, Saga Egmont, Stellar Förlag

I päronträdets skugga av Caroline Twamley, Seraf förlag

Sorgfågel sjunger av Emma Olofsson, Saga Egmont, Stellar Förlag

Klänning för korta kvinnor av Kristina Appelqvist, Piratförlaget

Alla dessa böcker finns det recensioner på här i Bokluckan, sök på boken för att läsa om den.

På Instagram har jag använt mig av bilder jag har tagit själv, förutom i några av de första inläggen. Som det ser ut just nu får jag tyvärr börja om med nytt konto på Instagram och då är jag glad att jag har kvar alla bilderna. Det finns många saker jag tycker är tråkigt med att bli av med mitt konto. En av dem är att jag har kunnat se hur jag har utvecklat kontot. En annan sak som är tråkig är att all kontakt med författare, förlag och följare som jag har byggt upp under åren är borta och nu får jag försöka återskapa det.

Det jag har älskat med att ha en bokblogg med tillhörande Instagram är att jag har kombinerat flera saker jag älskar att göra; läsa/lyssna på böcker, skriva i bloggen och vara kreativ när jag tar foton. Så jag låter det gå några dagar till och hoppas att kontot kommer tillbaka annars får jag ta ett djupt andetag och börja om på Instagram, för jag har många böcker som jag har läst och vill lägga ut nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *