Det tråkiga vädret fortsätter

Det tråkiga vädret fortsätter och det blir inte så mycket gjort. Vi var ute och tittade till båten igår men det var ju inte alls inbjudande att bege sig ut. Jag måste tyvärr också erkänna att jag inte är så sugen att åka ut med båten även när det är sol och vindstilla. När barnen var små åkte vi ofta över till Danmark och sov över eller så åkte de ring. Nu när de är vuxna och jag är äldre stannar jag gärna på land där jag har större plats, där jag inte blir sjösjuk och där jag har nära till en toalett….

Hemma i trädgården har vi fått problem med häxringar. Förr trodde man att det var där älvorna hade dansat och det låter ju trollskt och spännande men i verkligheten är det inte så kul med ringar i gräsmattan. Nu gör vi ett försök att få bort de största med olika metoder, vi får väl se hur det går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *