Äntligen är mörkläggningsgardinerna på plats!

Äntligen är mörkläggningsgardinerna på plats! Av flera olika anledningar har vi inte blivit färdiga med att få det riktigt mörkt i sovrummet. En anledning är gardinernas längd…. Jag vill inte att gardinerna ska vara för långa, de får inte ligga i en tyghög på golvet för då samlas det damm. Min astma har gjort att jag vill ha saker bakom dörrar och så lite lösa saker framme som möjligt. Just i sovrummet försöker jag ha det lättstädat och så dammfritt jag bara kan. Vi har en gammal dammsugarrobot som vi kallar ”Lille vän” som får jobba med jämna mellanrum men nu börjar han bli lite väl slö för mitt tycke, han städar inte speciellt länge alls. Imorgon ska jag ånga gardinerna så de blir släta och fina!

Det är inget nytt på fronten om mitt Instagram-konto och jag börjar väl så smått vänja mig vid tanken att jag måste börja om. Jag får ingen respons från Instagram och koden som ska komma kommer aldrig, så det är lite moment 22 över det hela. Det svåra är ju att veta när det är dags att gå vidare…. Jag känner att det närmar sig, jag saknar att vara en del av bokstagram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *