Simning, kattvakt och böcker

Idag var sista dagen som kattvakt. Det kommer att bli så tomt att inte ha Trix och Disa runt sig. Det innebär också att jag packar ihop mina saker och åker hem. På innergården där dottern och hennes sambo bor finns en otroligt fin väggmålning. Varje gång jag kommer in på gården tittar jag på den och ler.

Under dagen hann jag titta lite på VM i simning som går i Fukuoka i Japan. För väldigt många år sedan var simning min sport och jag tycker om att titta när det visas simning på TV. Tyvärr går försöksheaten mitt i natten men finalpasset går vid lunchtid. Idag var det Sophie Hansson som simmade 100 meter bröstsim i finalen och blev sjua, bra jobbat även om hon hoppats på bättre tid! Jag passade också på att läsa lite, Strandvaskaren av Elinor Kapp. Recension kommer när jag fått till ett konto på Instagram på ett eller annat sätt.

Sista bilden visar en hel hög med böcker som jag har läst och recenserat men inte publicerat p.g.a. min avstängning på Instagram. Alla recensioner kommer när jag har löst situationen, hur det nu än blir.

2 reaktioner till “Simning, kattvakt och böcker”

    1. Jag börjar så smått vänja mig vid tanken att börja om med ett nytt konto. Nu har jag väntat och försökt få tillbaka det gamla i snart två veckor. Som tur är finns ju bloggen med alla recensioner och jag har tagit alla foton själv, så de finns kvar. Men det är oerhört tråkigt att 2,5 års hårt jobb är borta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *