Flygande start på en lugn helg

Det blev en flygande start på helgen med vinst för svenska damfotbollslandslaget i VM mot Japan. Jag jobbade samtidigt så jag lyssnade mycket men gick till rummet där matchen visades med jämna mellanrum. Eftersom jag mest lyssnat såg jag alla kvällens sändningar där de visade delar matchen. Det ska bli så spännande med semifinal i veckan.

I helgen visade sig solen äntligen igen. Jag satt och läste ute på terrassen och jag konstaterade att allt regn i alla fall hade gjort gräsmattan väldigt grön. Det är så härligt att kunna sitta ute. På kvällen behöver vi dock stänga terrassdörren eftersom myggorna verkar ha förökat sig hur mycket som helst. I lördags lät vi dörren stå öppen för länge och på söndagen vaknade jag med myggbett på de mest underliga ställen.

Allt är väldigt grönt nu efter allt regn och nyponrosorna är så vackra. Det har varit en väldigt lugn helg efter igångsättningsveckan på jobb. Nu väntar en ny vecka och då kommer eleverna och det ska bli roligt att komma igång på riktigt igen.

Nyponrosorna börjar vissna och det bli nypon på flera ställen vilket resulterar i väldigt färgglada buskar som tränger sig in i vår häck. Buskarna är vackra att se på men inte så roliga när jag vill ansa dem, det är ju ingen nyponhäck vi hade tänkt oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *