Människorov av Håkan Östlundh

Människorov av Håkan Östlundh är utgiven av Word Audio Publishing International. Boken är den åttonde fristående delen om Fredrik Broman vid Visbypolisen. En väska med kroppsdelar hittas långt in i den gotländska skogen. Fredrik Broman skickas dit tillsammans med kollegan Yasmin van Dijk för att utreda mordet. Det är fem veckor sedan Emma Alvin försvann och polisen misstänker att kroppsdelarna kan tillhöra henne. Fredrik påminns om det förflutna och det får honom att minnas gamla händelser. Utredningen är svårarbetad och när ytterligare en kvinna försvinner känns tiden knapp. Det är en sanslöst spännande bok där makabra brott blandas med familjehemligheter och komplicerade relationer. Tack för boken Håkan och WAPI!

En väska med kroppsdelar hittas långt in i den gotländska skogen. Fredrik Broman som numera arbetar på Kungsholmen i Stockholm skickas dit tillsammans med kollegan Yasmin van Dijk för att utreda mordet. Fredrik bodde och arbetade på Gotland tidigare. Det är fem veckor sedan Emma Alvin försvann och polisen misstänker att kroppsdelarna kan tillhöra henne. Fredrik påminns om det förflutna och det får honom att minnas gamla händelser. Utredningen är svårarbetad och när ytterligare en kvinna försvinner känns tiden knapp.

Boken är den åttonde fristående delen om Fredrik Broman vid Visbypolisen. Jag har inte läst de tidigare böckerna men kände inte att det var ett problem. Det är tio år sedan den förra boken i serien kom, Män ur mörkret. Det är en sanslöst spännande bok där jag inte kunde läsa fort nog för att få veta hur allt skulle sluta. Det är makabra brott som blandas med familjehemligheter och komplicerade relationer. Karaktärerna är intressanta och jag känner att jag lär känna dem väl. Miljöerna är väl beskrivna och jag har inga problem att föreställa mig hur det ser ut. Jag hoppas på fler böcker om Fredrik Broman.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *