Äntligen köpt biljetter till Bokmässan och en intensiv sporthelg

Äntligen har vi köpt biljetter till Bokmässan! Varje år tänker jag att vi ska vara ute i god tid och varje gång blir det inte så…. Jag och mannen kommer att vara där på fredagen och lördagen. Vi brukar gå runt hela mässan och titta på alla som är där och sen hamnar vi oftast på Crimetime där vi lyssnar på de olika intervjuerna och samtalen.

Lördagen började med att jag tittade på bronsmatchen Sverige-Australien för damerna i fotbolls-VM. Det var en spännande match på många sätt och så roligt att Sverige vann. Jag har bara tittat på Sveriges matcher men såg slutet på finalen som Spanien vann mot England.

Friidrotts-VM startade också i lördags så det blev mycket sporttittande vid TV:n. Och vilken start Sverige fick där!! VM-silver till Perseus Karlström i 20 km gång. Tyvärr gick det inte så bra för damerna i längdhopp men både Daniel Ståhl och Simon Pettersson är i final i diskus. Det blev också framgång på 100m och 1500 m, herrar. Jag älskar att titta på sport när det är VM och OS så jag kommer att titta så mycket jag kan på friidrotts-VM. Min favoritsport är dock skidskytte och där missar jag sällan en världscupstävling.

Igår samlades hela familjen på Crêperiet i Lund och åt brunch. Vi firade min födelsedag lite tidigare eftersom sonen och hans sambo flyttar till Spanien i fyra månader. Det var otroligt gott och jag kommer säkert att gå dit igen och prova fler olika galetter och crêpes.

Eftersom det har varit fint vänder i helgen har jag också njutit av solen i trädgården. Ekorrarna i träden är roliga att följa, de leker och hoppar mellan träden. Jag hörde en hackspett också men kunde inte se den. Mellan all sport och annat jag gjort i helgen hann jag med att läsa och lyssna lite på böcker också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *