Skogslyckan av Linn Nilsson

Skogslyckan av Linn Nilsson är utgiven av Lava Förlag. Utanför Lund ligger gården Skogslyckan. Lilly har skapat en tillvaro för sig och sina vänner genom att bygga boende till dem alla bakom höga staket. Hon är otroligt beskyddande vilket är utmattande för henne själv men det kan också vara jobbigt för vännerna. På gården finns det stall och ridbanor och Lilly anordnar obligatoriska söndagsmiddagar. Eftersom Lilly är rik har hon också möjlighet att driva igenom det hon tycker är viktigt. Mina känslor varvas mellan att tycka att sektkänslan på Skogslyckan skulle kväva mig, till att jag hejar på Lilly när hon sätter odrägliga personer på plats. Tack för boken Linn!

Utanför Lund ligger gården Skogslyckan. Lilly har skapat en tillvaro för sig och sina vänner genom att bygga boende till dem alla bakom höga staket. Sigrid, Ella, Mariana, Kicki och Lilly har varit vänner länge och de tillbringar all tid tillsammans på Skogslyckan. Lilly är otroligt beskyddande när det gäller vännerna och deras familj, vilket är utmattande för henne själv. Det kan också vara jobbigt för vännerna eftersom Lillys humör och fasta principer styr. På gården finns det stall och ridbanor där alla har tillgång till det de önskar. Lilly anordnar obligatoriska söndagsmiddagar och vid kriser träffas vännerna och dricker bubbel och löser problem. Eftersom Lilly är rik har hon också möjlighet att driva igenom det hon tycker är viktigt.

Linn berättar att boken bygger på en dröm som hon och hennes gymnasievänner haft om att skapa en gård där alla kan bo och dela allt. Mina känslor varvas mellan att tycka att sektkänslan på Skogslyckan skulle kväva mig, till att jag hejar på Lilly när hon sätter odrägliga personer på plats. På gården rör sig flera attraktiva män som förgyller livet för vännerna vilket gör att jag får en romanceromankänsla när jag läser. Boken är lättläst och lätt att drömma sig bort i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *