En härlig bioupplevelse

I lördags var vi på bio på Spegeln i Malmö. Det var en julklapp från dottern och hennes sambo. Vi blev hämtade hemma och körda till Malmö. Där delade vi på en flaska gott vin som valdes i den mysiga foajén. I salongen är det sköna fåtöljer med bord bredvid. I julklappen ingick också en ost- och charkbricka som stod och väntade på oss i salongen.

Vi såg Oppenheimer och vi tyckte verkligen om filmen. Om man blev mer sugen på något under filmen finns det en liten bar i ena hörnan. Vi var dock nöjda med det vi hade. Efter filmen blev vi hämtade och hemkörda av dottern. Vilken fantastisk present! Och vilken fantastisk bio, det blir fler besök.

Jag upptäckte att björnbärsbuskarna började bli fulla av bär igår när jag var ute. Det är lite svårt att plocka många av dem, björnbärssnår är inte man forcerar ostraffat, det blir många rivmärken på ben och armar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *