Frukostmingel på Bokmässan

Leffe och Caroline Grimwalker firade sin fantastiska serie Döden i December genom att ha ett frukostmingel under Bokmässehelgen. Jag och mannen tog oss dit i ett regnigt och blåsigt Göteborg. Det kan vara så att vi hade missat klädkoden som gällde! Det gick att vara Leffe och Caroline en stund genom att fotografera sig i fotoduken som de så fyndigt placerat i rummet. Och det är klart att vi ville det.

Det var en härlig frukostbuffé med kaffe och snittar. Mimosan serverades helt i linje med Sveriges alkoholregler efter klockan 11. Att skriva 10 böcker på ett halvår är imponerande och nu ska vi njuta av att lyssna på serien. Tack Word Audio Publishing (WAPI), Leffe och Caroline för att vi fick vara med och fira!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *