Insnöade till jul av Sarah Morgan

Insnöade till jul av Sarah Morgan är utgiven av HarperCollins Nordic. Lucy Clark är ”den moderna marknadsföringens ansikte” och hon är fast besluten att rädda firman hon arbetar på i London. Ross Miller är vd för Miller Active, ett framgångsrikt företag som säljer sportkläder. Lucy bestämmer sig för att lämna ett förslag på marknadsföring till Ross. Ross är ledig under julen och är hemma hos sin familj i Skottland och Lucy åker dit. Snöovädret drar in över Skottland och Lucy tvingas bli kvar hos familjen Miller. Jag älskar julfilmer och den här boken är som en julfilm i bokformat. Det är snö, jul, olycklig kärlek, lycklig kärlek, gemenskap och lite trassel däremellan. Jag myser, njuter och drömmer mig bort. Tack för boken Sarah och HarperCollins Nordic!

Lucy Clark är ”den moderna marknadsföringens ansikte” och hon är fast besluten att rädda firman hon arbetar på i London. Arnie, som äger firman, och Lucy står varandra nära och när firman förlorar två stora kunder vill Lucy göra vad hon kan för att hitta nya kunder. Ross Miller är vd för Miller Active, ett framgångsrikt företag som säljer sportkläder. Han är rik och en eftertraktad ungkarl. Lucy bestämmer sig för att lämna ett förslag på marknadsföring till Ross för att rädda Arnies firma. Eftersom Ross är ledig under julen är han hemma hos sin familj i Skottland. Hans föräldrar och farmor bor i Skottland och Ross och hans två systrar, som bor i London, åker alltid dit när det är jul. Lucy ska till Skottland i arbetet och bestämmer sig för att personligen lämna förslaget till Ross. Snöovädret drar in över Skottland och Lucy tvingas bli kvar hos familjen Miller.

Jag älskar julfilmer och den här boken är som en julfilm i bokformat. Julfilmer följer ett visst mönster som är förutsägbart, allt inramat i en julidyll. Det är snö, jul, olycklig kärlek, lycklig kärlek, gemenskap och lite trassel däremellan. Det känns tryggt och inbjudande. Jag myser, njuter och drömmer mig bort. Jag vill stanna i bokens värld och jag vill fira jul med Lucy och hela familjen Miller. Framförallt vill jag träffa Ross farmor Nanna Jean som verkligen är en frisk fläkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *