Tur och otur av Martin Palmqvist

Tur och otur av Martin Palmqvist är utgiven av Vilja förlag. Boken är en lättläst bok för vuxna. Petra Alm bor i Malmö. Hon ska resa till sin son i Stockholm. Kvällen innan blir hon nervös eftersom hon brukar ha otur när hon reser. Resan till Stockholm hinner inte börja innan Petra får problem. Det är problem som verkligen vänder upp och ner på tillvaron. Det här är en bok som är rolig, spännande och som har flera oväntade vändningar och allt detta ryms i en lättläst bok för vuxna.

Petra Alm bor i en lägenhet i Malmö. Hon ska resa med tåg till sin son i Stockholm. Kvällen innan blir hon nervös eftersom hon brukar ha otur när hon reser. Hon drömmer oroliga drömmar om flera saker som kan gå fel. Resan till Stockholm hinner inte börja innan Petra får problem. Allt börjar med att det ringer på dörren. Det är problem som verkligen vänder upp och ner på tillvaron. Hon dras in ett missförstånd och det blir svårt att reda ut allt.

Martin har skrivit många böcker i olika genrer. Han har skrivit flera lättlästa böcker, både för barn och vuxna. Det är svårt att hitta bra böcker för vuxna som är lättlästa och som har en handling som känns som en hel berättelse. Jag vill också att böckerna ska ha karaktärer som är vuxna när de vänder sig till vuxna läsare. Tur och otur har allt detta och den är rolig, spännande och har flera oväntade vändningar. Det är extra svårt att få in allt på så få sidor men Martin har fått allt detta att rymmas i en bok som har 40 sidor. En rolig knorr är att boken är inspirerad av en verklig händelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *