Allt för din skull av Karin Sundberg

Allt för din skull av Karin Sundberg är utgiven av Norstedts. Boken är den andra boken om Ebba Dracke och Picagruppen. En explosion i en lägenhet på Östermalm, där ägaren är försvunnen, hamnar hos Norrmalmspolisen och Picagruppen där Ebba jobbar. Flera försvinnanden och otäcka rättsmedicinska upptäckter försvårar utredningen och Picagruppen leds in på spår där genetik, moral och ödelagda liv dyker upp. Jacob Palm som nu är präst, tidigare polis, får av en närstående information om en våldtäkt där utredningen verkar konstig. Det är en otroligt spännande bok där frågor och funderingar kring modern forskning blir ett moraliskt dilemma. Tack för boken Karin, Norstedts och Älskar böcker!

En explosion i en lägenhet på Östermalm blåser ur en hel lägenhet. Ägaren är försvunnen och ärendet hamnar hos Norrmalmspolisen och Picagruppen där Ebba jobbar. Flera försvinnanden och otäcka rättsmedicinska upptäckter försvårar utredningarna och Picagruppen leds in på spår där genetik, moral och ödelagda liv dyker upp. Jacob Palm som nu är präst, tidigare polis, får av en närstående information om en våldtäkt där utredningen verkar konstig. Han vill gärna hjälpa till och får Ebba att leta fram utredningen.

Boken är den andra boken om Ebba Dracke och Picagruppen. Första boken Allt som är dig kärt kan du läsa om här i Bokluckan. Allt för din skull är en otroligt spännande bok där frågor och funderingar kring modern forskning blir ett moraliskt dilemma. Frågan hur långt vi människor är beredda att gå för att hjälpa de vi älskar blir en tydlig del i handlingen och det tåls verkligen att tänka på. Frågan är omöjlig att svara på om man själv inte har varit i en situation där man har behövt ta ställning.

Jag tycker om Ebba, Jacob och Thiel, som är Ebbas vän, som karaktärer är intressanta att läsa om. Det ska bli spännande att följa Ebba och Picagruppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *