Stenkast av Marlene Lindbäck

Stenkast av Marlene Lindbäck är utgiven av Visto Förlag. Stenkast är en fristående uppföljare till Stjärnhus. Läsaren får följa Simone, Ludvig, Lisa, Liv, Lilly och Georgi som huvudkaraktärer. Deras liv är sammanflätade av olika anledningar. Simone är handlingens centrum på flera sätt. Hon är högkänslig och tar in allas känslor. Det är flera komplicerade relationer som finns mellan huvudkaraktärerna. Kvinnomisshandel, alkoholism, vänskap, vikten av att vara behövd och mod är några av ämnena som vävs in i handlingen. Tack för boken Marlene och Visto Förlag!

Simone, Ludvig, Lisa, Liv, Lilly och Georgi är huvudkaraktärerna i boken och de bor på Åland. Deras liv är sammanflätade av olika anledningar. Simone är handlingens centrum på flera sätt. Hon är högkänslig och tar in allas känslor vilket gör att hon försöker se till alla andras bästa. Det är flera komplicerade relationer som finns mellan huvudkaraktärerna och de försöker finna sig tillrätta i tillvaron som den har blivit.

Stenkast är en fristående uppföljare till Stjärnhus. Kvinnomisshandel, alkoholism, vänskap, vikten av att vara behövd och mod är några av ämnena som vävs in i handlingen. Simone blev slagen av sin före detta, Bruno, och hon flydde när hon blev gravid med Ludvig. Deras kontakt återupptas och jag känner att jag vill skrika NEJ rakt ut när hon övertalar sig själv att han har ändrats. Huvudkaraktärerna har väldigt många problem och svårigheter och deras sätt att tackla livet underlättar inte för dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *