Dimdans av Malin Hedin

Dimdans av Malin Hedin är utgiven av Norstedts. Midsommar 1983 försvinner den unga Maria. Maria är en ung mamma som drar männens blickar till sig. Handlingen utspelar sig i en liten by i Dalarna där alla vet vad de andra byborna gör. Den enda som inte tror att Maria har försvunnit frivilligt är hennes mamma Greta. Greta ger inte upp och hon vandrar i skogen för att hitta sin dotter. Dimdans är en andlöst spännande historia där hemligheter, lögner och relationer nystas upp genom en tragisk händelse. Tack för boken Malin och Norstedts!

Midsommar 1983 försvinner den unga Maria under en fest där de flesta varit så onyktra att de inte minns något. Maria är en ung mamma med en liten dotter som drar männens blickar till sig. Handlingen utspelar sig i en liten by i Dalarna där alla vet vad de andra byborna gör. Den enda som inte tror att Maria har försvunnit frivilligt är hennes mamma Greta. De andra är övertygade om att Maria tröttnat på sitt liv i Dalarna och gett sig av. Greta ger inte upp och hon vandrar i skogen för att hitta sin dotter.

Dimdans är en andlöst spännande historia där hemligheter, lögner och relationer nystas upp genom en tragisk händelse. Malin beskriver karaktärerna väl och jag lär känna dem mer och mer under handlingens gång. Även naturen beskrivs målande och jag känner igen mig i kärleken till skogen och lugnet jag känner när jag är ute i naturen. Relationerna är komplicerade och oväntade vilket ger handlingen ytterligare ett lager, vilket jag tycker om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *