När tårarna tagit slut av Emma Olofsson

När tårarna tagit slut av Emma Olofsson är utgiven av Bokfabriken. Jag lyssnade på ljudboken som Fredde Granberg läser. Boken är den tredje fristående delen i Karlshamnsserien. Matias Hernández arbetar på Grova brott i Karlshamn och när han återvänder från sin semester i Chile upptäcks det att en kollega har blivit mördad. När en kvinna hittas mördad och hennes man sprängs får Matias och hans kollegor jobba hårt med att förstå vad som händer. Boken är otroligt spännande ända in i slutet och jag skriker ”NEJ” rakt ut vid ett tillfälle. Jag tycker också om att följa hela familjen Hernández och hur de har det i sina liv.

Matias Hernández arbetar på Grova brott i Karlshamn och när han återvänder från sin semester i Chile upptäcks det att en kollega har blivit mördad. Avdelningen får samtidigt en ny kollega som kastas in i en kritisk situation för alla. Kort därefter hittas en kvinna mördad och hennes man sprängs. Matias och hans kollegor jobbar hårt med att förstå vad som händer. Samtidigt verkar även Matias familj bli indragna i det som händer.

Boken är den tredje fristående delen i Karlshamnsserien. De två första delarna, Vita rosor och När du inte finns, kan du läsa om här i Bokluckan. Även om det går bra att läsa boken fristående rekommenderar jag att läsa de två andra först så att du inte missar två spännande och bra böcker. När tårarna tagit slut är otroligt spännande ända in i slutet och jag skriker ”NEJ” rakt ut vid ett tillfälle. Det är flera oväntade händelser och vändningar i handlingen. Jag tycker också om att följa hela familjen Hernández och hur de har det i sina liv. De har en intressant historia och jag dras in i den hjärtliga och omfamnande sammanhållningen familjen har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *