Du är det närmaste jag någonsin kommer himlen av Malou Pettersson

Du är det närmaste jag någonsin kommer himlen av Malou Pettersson är utgiven av Ektröm & Garay. Boken är delad i tre delar där del ett är den längsta. Malou dedikerar boken till sig själv och alla andra som på något sätt lider av psykisk ohälsa. David försöker skriva en bok men det är mycket som står i vägen. Malou berättar om hur vardagen kan vara för någon som helst inte vill vakna på morgonen och hur det känns inifrån. Tack för boken Malou och Ekström & Garay!

David försöker skriva en bok men det mycket som står i vägen. Davids liv kan te sig olika utifrån hur omgivningen ser på honom men att David inte mår bra ser alla. Själv önskar han att han inte vaknar på morgonen och samtidigt längtar han efter kärlek. Boken är delad i tre delar där del ett är den längsta.

Malou dedikerar boken till sig själv och alla andra som på något sätt lider av psykisk ohälsa. Malou berättar om hur vardagen kan vara för någon som lider av psykisk ohälsa och hur det känns inifrån. Boken förmedlar en känsla av hopplöshet och vanmakt som huvudkaraktären har hamnat i. Kärleken hägrar men oförmågan att ta till sig omgivningens omtanke och känslor utmynnar i en bedövande ensamhet. Psykisk ohälsa påverkar inte bara den drabbade utan hela omgivningen och sätter livet på sparlåga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *