Äkta kärlekar av Taylor Jenkins Reid

Äkta kärlekar av Taylor Jenkins Reid är utgiven av LB Förlag. Taylor har skrivit flera succéromaner och Äkta kärlekar har alla förutsättningar för att bli ytterligare en. Emma Blair gifter sig med sin ungdomskärlek Jesse. De drömmer om att komma ifrån sin hemstad och resa runt i världen. På deras första bröllopsdag försvinner Jesse när helikoptern han åker med kraschlandar. Fem år senare förälskar sig Emma i Sam och de bygger upp ett liv tillsammans. De är lyckliga tills Jesse hittas vid liv och allas liv ställs på ända. Boken är en kärlekshistoria utöver det vanliga där allt ställs på sin spets och där begreppet lycka visar sig svårt att greppa. Tack LB Förlag för boken!

Emma Blair bor i Acton, Massachusetts, en småstad där familjen äger en bokhandel. I tjugoårsåldern gifter hon sig med sin ungdomskärlek Jesse. De drömmer om att komma ifrån sin hemstad. De vill resa runt i världen och uppleva andra platser. På deras första bröllopsdag försvinner Jesse när helikoptern han åker med kraschlandar. Emma är förkrossad och åker tillbaka till familjen för att få stöd i sorgen. Fem år senare förälskar sig Emma i Sam och de bygger upp ett liv tillsammans. De förlovar sig och planerar sitt bröllop. Emma och Sam är lyckliga tills Jesse hittas vid liv och återvänder. Allas liv ställs på ända.

Taylor har skrivit flera succéromaner och Äkta kärlekar har alla förutsättningar för att bli ytterligare en. Boken är en kärlekshistoria utöver det vanliga. Alla drömmer om att hitta den stora och äkta kärleken. När allt ställs på sin spets och det händer två gånger, finns det inga manualer hur känslorna ska hanteras. Även begreppet lycka visar sig svårt att greppa. Det finns så många kloka tankar och funderingar i boken och jag njöt av att läsa den. Jag sträckläste och försvann in i Emmas värld och led och kände glädje med henne. Det är en bok att drömma sig bort i men också en bok att finna tröst och hopp i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *