Frank & Amie av Magnus Ottosson

Frank & Amie av Magnus Ottosson är utgiven av Visto Förlag. Boken är en fristående uppföljare till Frank. Frank har flyttat till New York efter tragedin då hans son dog i en bilolycka. Han har träffat Amie och de börjar forma ett liv tillsammans. Franks vän Patric, som var den som lockade över Frank till New York, går igenom en tuff tid där han tvingas ta tag i sitt liv. Frank har flera goda sidor men jag blev bitvis irriterad på honom då han skyller på sin bekräftelsehjärna när han gör snedsteg. Han verkar ha svårt för att inte bli bekräftad ofta. Flera erotiska inslagen finns i handlingen och jag rodnade när de intima detaljerna beskrevs. Tack för boken Magnus och Visto Förlag!

Frank har flyttat från Alvesta till New York efter tragedin då hans son dog i en bilolycka. Han jobbar på The New York Times och har träffat Amie. De börjar forma ett liv tillsammans mitt i den central delen av staden. Franks vän Patric var den som lockade över Frank till New York. Patric går igenom en tuff tid där han tvingas ta tag i sitt liv och stå upp för den han är.

Boken är en fristående uppföljare till Frank. Frank har flera goda sidor men jag blev bitvis ganska irriterad på Frank då han skyller på sin bekräftelsehjärna när han gör snedsteg. Han verkar ha svårt för att inte bli bekräftad ofta av Amie och söker då bekräftelse på annat håll. I handlingen finns det flera erotiska inslagen och de fick mig att rodna när de intima detaljerna beskrevs noggrant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *