Bidrottningen av Veronica Linarfve

Bidrottningen av Veronica Linarfve är utgiven av HarperCollins Nordic. Gabriella Lind är en framgångsrik projektledare, en effektiv mamma och hustru och hennes specialitet är att organisera det mesta i livet. Hennes farfar vägrar att ha hemtjänst så hon tar hand om allt i hans liv också. En dag säger kroppen ifrån och Gabriella rasar ihop. Hennes reträtt blir farfars gård där hans bisamhällen blir en stor del av hennes läkning. Det är en bok som har inspirerats av verkligheten och hur lätt det är att förlora sig själv i dagens krävande samhälle. Jag tyckte väldigt mycket om boken och kunde känna igen mig i Gabriella på många sätt. Tack för boken Veronica och HarperCollins Nordic!

Gabriella Lind är en framgångsrik projektledare på produktionsbyrån Grapewine Productions. Hon är också en effektiv mamma som hinner med att tillgodose barnen Melinas och Birks alla behov. Som hustru är hon lika stöttande och effektiv och hennes specialitet är att organisera det mesta i livet. Hennes 92-åriga farfar vägrar att ha hemtjänst så hon tar hand om allt i hans liv också. Han bor kvar på en gård där hans hjärteprojekt är biodlingen. En dag säger kroppen ifrån och Gabriella rasar ihop. Hennes reträtt blir farfars gård där hans bisamhällen blir en stor del av hennes läkning.

Bidrottningen är Veronicas fjärde bok. Veronica är författare och driver egen kommunikations- och produktionsbyrå. Hon bor i Åkersberga med sin man och två barn. Bidrottningen är en bok som har inspirerats av verkligheten och hur lätt det är att förlora sig själv i dagens krävande samhälle.

Jag tyckte väldigt mycket om boken. Det är en feelgoodbok med ett budskap och som också är rolig. Jag kunde känna igen mig i Gabriella på många sätt, både under tiden hon stressar runt och när allt faller. Jakten på att hinna göra allt perfekt har funnits med mig en hel del. Jag älskar att bina blir modell för hur livet ska levas; arbeta tillsammans, ta hand om miljön, kommunicera, gemenskap, tålamod och långsiktighet. Det kanske behövs ett tatuerat bi för att påminna om detta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *