Solnedgång över Seagrove av Rachel Hanna

Solnedgång över Seagrove av Rachel Hanna är utgiven av Word Audio Publishing International. Boken är den första i serien Välkommen till South Carolina. Julie är 43 år och hon trivs med sitt liv. Döttrarna har flyttat hemifrån och hon och hennes man Michael ska äntligen flytta till ett hus vid kusten. Julies drömmar går i kras när Michael avslöjar att han inte tänker följa med. På ön Seagrove finns ett hus till salu och Julie bestämmer sig för att köpa det utan att ha sett det. Livet bjuder på många överraskningar för Julie och det blir en lärorik tid för henne. Det här är en otroligt mysig bok som jag förlorade mig helt i. Jag vill också flytta till Seagrove och lära känna Julie, Janine och Dixie! Tack för boken Rachel och Word Audio Publishing International!

Julie är 43 år och hon trivs med sitt liv. Hon har varit lyckligt gift i tjugo år och de har bott i ett stort fint hus och haft hjälp att sköta det. Döttrarna har flyttat hemifrån och hon och hennes man Michael ska äntligen flytta till ett hus vid kusten, något Julie drömt om länge. Julies drömmar går i kras när Michael avslöjar att han inte tänker följa med. Han har andra planer som inte Julie ingår i. På ön Seagrove finns ett hus till salu och Julie bestämmer sig för att köpa det utan att ha sett det. Livet bjuder på många överraskningar för Julie och det blir en lärorik tid för henne.

Rachel Hanna bor i norra Georgia i USA och hon skriver romaner om småstäder i Södern. Solnedgång över Seagrove är den första i serien Välkommen till South Carolina.

Det här är en otroligt mysig bok som jag förlorade mig helt i. När allt ställs på ända i Julies liv genomgår hon hela registret av känslor; ilska, besvikelse, saknad, sorg, glädje, kämparglöd, lycka och trygghet (och kanske några till). Allt beskrivs på ett sätt så att jag känner mig som en del av Julies liv. Jag älskar miljöbeskrivningarna av Seagrove och invånarna där är helt fantastiska. Jag vill också flytta till Seagrove och lära känna Julie, Janine och Dixie! Det här är feelgood när det är som bäst, jag vet vem jag gillar och jag vet vem jag verkligen inte tycker om (Julies man…..). Jag vill återvända till Seagrove nu direkt och jag vet att nästa del redan är här som ljudbok och e-bok, En andra chans i Seagrove, som kom den 24 april.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *