Sammetsbröllop

Idag firar vi sammetsbröllop. Vi har varit gifta i 24 år och datumet det råkade bli är ju lätt att komma ihåg. När jag tittar på bilderna tycker jag att vi ser så unga ut! Vi är ändå 32 år och vi hade två barn, 4 år och 1 år. Vi gifte oss hemligt i vår hemkyrka och tog in på hotell i närmaste stad. Barnen var hos barnvakt över natten, en av de få som visste om att vi skulle gifta oss.

Vi firade redan i helgen med bland annat att åka en båttur till Flakfortet. Det är en liten mysig ö i Öresund strax utanför Köpenhamn. Det var till och med så att det var någon sorts musikfestival i Köpenhamn som hördes ända till Flakfortet. Fortet byggdes mellan år 1910 och 1915 som en del av Köpenhamns befästningsverk. 2001 såldes ön och då kom det i svensk ägo. Det är en fin ö där det finns en restaurang men också plats för att grilla själv. Det finns kvar byggnader och även tunnlar sedan det användes som befästningsverk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *