Tävla om att vinn Nattrov av Jeanette Bergenstav

Nattrov av Jeanette Bergenstav släpps som pocket! Det firar Jeanette genom att lotta ut boken hos flera bookstagrammare på Instagram. Även här i Bokluckan kan du vinna ett exemplar av boken och en goodiebag. Du kan läsa om Nattrov här i Bokluckan och på bokluckans Instagram @bokluckan

Baksidestexten:

”En ung, naken man hittas död mitt på vägen i vinternatten. Chocken i den lugna Göteborgsförorten är stor och journalisten Jennifer Sundin kallas in för att rapportera om fallet. Hon gräver i den dödes förflutna och skräms av det meningslösa våld som breder ut sig bland unga. Inte långt därefter försvinner en 23-årig kvinna efter en utekväll och Jennifer hamnar oväntat i dramats absoluta mitt. Samarbetet med polisen blir komplicerat och spåren leder i olika riktningar. Någon ljuger, men vem?”

För att vinna gör du såhär:

  1. Följ @jeanette_bergenstav_forfattare och @bokluckan på Instagram
  2. Svara på frågan; Vad heter nästa bok om Jennifer Sundin? Svara som kommentar på Instagraminlägget
  3. Tagga minst en som du tror vill delta i tävlingen i Instagraminlägget.

För att vara med i utlottningen måste du ha en adress i Sverige.

Tävlingen avslutas 23/9-23 kl. 10.00 och vinnaren meddelas i inlägget på Instagram och via dm från mig.

Denna tävling sker i samarbete med @jeanette_bergenstav_forfattare Den är inte på något sätt administrerad, sponsrad av eller knuten till Instagram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *